Saavutettavuusseloste

Tämä on Tieteellisten seurain valtuuskunnan saavutettavuusseloste, joka koskee sivustoa www.tieteenpaivat.fi. Selostetta on päivitetty 19.4.2021.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö

Ei kuulu lainsäädännön piiriin

Verkkosisältö, joka on arkistoitu ennen 23.9.2019

Video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

  • Tieteen päivien 2009, 2011, 2013, 2015, 2017 ja 2019 videotaltioinneissa ei ole tekstityksiä. Videot löytyvät Tiedetv-kanavalta Youtubesta (https://www.youtube.com/c/Tiedetv/).
  • Tieteen päivien 2017 ja 2019 podcasteilla ei ole tekstivastinetta. Podcastit löytyvät Tiederadio-kanavalta SoundCloudista (https://soundcloud.com/tiederadio/)

Kohtuuton rasite

Vetoamme kohtuuttomaan rasitteeseen Tieteen päivien 2021 video- ja äänitallenteiden saavutettavuuden kohdalla. Täyttääkseen saavutettavuusvaatimukset Tieteen päivien 2021 yli 60 tuntinen video- ja podcastohjelma tulisi litteroida ja tekstittää. Olemme selvittäneet urakan hinnan ja todenneet, että se ei ole budjettimme rajoissa. Emme halua poistaa ohjelmaa verkosta 14 vuorokauden jälkeen tapahtumasta, sillä Tieteen päivien tallenteet ovat aiempien vuosien perusteella ahkerassa käytössä tapahtuman jälkeenkin. Kartoitamme uusia rahoitusmahdollisuuksia ohjelman saavutettavaksi tekemiseksi vuosina 2021 ja 2022.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Verkkolomakkeella

https://www.tieteenpaivat.fi/fi/saavutettavuuspalaute

Sähköpostilla

saavutettavuuspalaute@tsv.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi.