Itä-Suomen yliopiston Tieteen päivät avaa tieteiden kirjoa verkkolähetyksenä

Mitä tutkijat tekevät potilasnäytteillä? Hallitsemmeko tekniikkaa vai tekniikka meitä? Voiko historian muistiin luottaa?

Itä-Suomen yliopiston Tieteen päivät 2021 tarjoaa lähes kymmenen tunnin kattauksen tiedettä ja tutkimusta 5.–6. marraskuuta. Tiedetapahtuma järjestetään tällä kertaa studiosta juonnettuna verkkolähetyksenä, ja se on ilmaiseksi ja avoimesti kaikkien seurattavissa verkossa.

Tieteen päivillä tutkijat maamme eri yliopistoista kertovat tutkimusalastaan ja tieteen mahdollisuuksista. Yleisö voi lähettää kysymyksiä studiovieraille. Tiedepuheen lisäksi ohjelmassa on luvassa musiikkia ja yllätysesiintyjä.

Kamera on suunnattu naiseen, joka istuu tuolilla. Naisen kuva näkyy tarkkana kameran ruudulta ja epäselvempänä taustalla.
Kuva: Unsplash.

Tieteen päivien valtakunnallinen teema vuonna 2021 on Hyvä ja paha tieto. Itä-Suomen yliopiston ohjelma tuo teemaan näkökulmia muun muassa lääketieteen, ravitsemustieteen, farmasian, unitutkimuksen, tekniikan, historian, psykologian, kirjallisuuden, filosofian ja kansalaistieteen parista.

Tutustu Itä-Suomen yliopiston Tieteen päivien 2021 ohjelmaan tarkemmin ja liity seuraamaan lähetystä verkko-osoitteessa www.uef.fi/fi/tieteenpaivat2021. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Lisätietoja:

Kristiina Kuisma
media- ja tapahtumatuottaja
Itä-Suomen yliopisto
kristiina.kuisma(at)uef.fi
050 563 5798